Ett känt ansikte är tillbaka på Proseal!

Ett känt ansikte är tillbaka på Proseal!

Nyanställning Läsning Ett känt ansikte är tillbaka på Proseal! 2 minuter Nästa Välkommen Björn

Tidigare i veckan så gjorde Charlie sin sista dag här på Proseal. Charlie som har jobbat på Proseal sedan 2017 har varit en stor bidragande orsak till den utveckling som företaget gjort de senaste åren. Vi tackar honom för sina insatser här hos oss och önskar honom lycka till på det nya jobbet. 

In istället för Charlie så kommer Alicia Bergius. Hon har jobbat hos oss lite till och från vid sidan av studierna. 
Men nu är hon tillbaka och ska ta över det jobb som Charlie har gjort. Alicia kommer att titulera sig som tillverkningstekniker. Det menas att det är hon som kommer att skära packningarna till våra kunder med hjälp av vår skärmaskin i verkstan. 

För att ni ska få veta lite mer om Alicia så har jag ställt ett par frågor. 

Hej Alicia, Välkommen till Proseal. En snabb presentation om dig själv?

- Hej. Tack så mycket. Absolut, Jag är född och uppvuxen på Hammarö. Ja är 27 år gammal och bor just nu på Norrstrand tillsammans med min sambo. Min far (John) som ni känner jobbar ju också han här. 

Vad har du för fritidsintressen? 

- Jag gillar att fixa i hemmet, sen har jag ju blivit storbonde med. Äger ca 300 000 kreaturer, (I form av honungsbin). Sen gillar jag även jakt.

Har du nån dold talang?

- Jag har ganska lätt för beräkningar och siffror så jag är en jäkel på sodoku. 

Vad kommer du att bidra med till Proseal? 

- Ett stort engagemang och nyfikenhet! Jag tycker om att organisera så att arbetet blir mer effektivt. Förhoppningsvis kommer det bidra till att jag ka ta på mig mer arbetsuppgifter och lära mig mer av all kunnig personal här på Proseal. 

Tack så mycket för dina svar Alicia. Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka och ser fram emot att få ha dig här.